My MuSiC


Get a playlist! Standalone player Get Ringtones

keNaLi gUrLz yEan'D...









Go get your own pYzam Page Pets

Page Pets & MySpace Layouts



Hai sumer.. makasih bebanyak coz sudi jenguk2 blog yean neE.. yean harap ada yang sudi menjadi sahabat yean di alam maya ini..! anyway, buat rakan2 sumer, maafkan yean jika yean siarkan citer2 yang x m'yenangkan hati.. and yean harap you aLL enjoy...!!!



Khamis, 5 Mac 2009

Tag UntuK yeaN..

Haha.. yean dapat tag drpd kak juE neE.. terpaksa larh yeaN jawab gak, ekeke..

1. listkan romantik movie yg paling disukai
2. Tak payah ikut urutan
3. List 5 nama yg bakal terkena tag neE


5 moviE romantiK yG disukaI yeaN...hoho
JenG, jEnG, JenG...!!



WINDSTRUCK

-yean rasa filem neE larh yg paling best.. menyentuh kalbu,chewah..!! Yg paling sedey nyer, hero dea mati,huhu.. Lepas yean teng0k film neE, baru yean rasa camne perasaan pompuan tuE bila kehilangan orang yg dicintai.. yean pun dah alaminya 3 bulan yg lalu..













MY WIFE IS A GANGSTER 3

-Haa, yg neE plak filem yg paling lucu (rasa nyer).. sampai yean t'guling-guling kat katil pun ada, lawak giler..!!! cuma hero dea yean tak brape suke larh.. pendek sangat,ekeke.. tp citer dea memang best giler... berkali-kali yean ulang tayang, x pernah bosan pun.. cuma ada part dlm citer neE yg kurang m'yenangkan yean iaitu time hero dan heroin dikejar oleh sekumpulan penjahat.. but lucu sangat-sangat part tuE,ekeke..(sekejap cakap x okay, sekejap cakap okay..apa larh) hehe..









KAL HO NAA HO

-Ini jugak salah satu film yg yean suker.. citer neE memang sedey larh coz hero dea pun mati.. nasib baik larh ada hero ke-2, klu tak terpaksalah heroin dea jadi andartu, ekeke...(takkan larh sampai camtu skali..) film neE banyak unsur2 romantik, hehe.. tp romantik lagi daddy yean,ekeke..(ada2 aje)..!!!






JUST MY LUCK

-Erm, filem neE best jugak larh (bagi yean larh).. kedua-dua pelakon neE, yean minat sangat2.. citer dea romantik gak larh.. so, sesapa yg dah tengok film neE, pasti tak rugi kan?? kan?? ekeke.. erm, 1 lagi film chris pine, tajuk dea blind dating.. yean suke sangat coz time tuE dea mainkan watak sbg seorang lelaki yg buta..lucu beb..!! tp yean x brape minat sangat coz ada part yg x patut dilihat.. tp kira ok gak coz x de part yg HARAM utk dilihat larh.. cuma yg kurang menyenangkan mata jer.. ekeke










OLIVIA

-Hehe, filem indonesia paling best yean pernah teng0k.. pasti ramai dah tengok filem neE kan???? sejak yean teng0k filem neE, yean minat sangat2 ngan kak Velove Vexia dan Dirly,ekeke.. yean ada dapat FS mereka berdua taw,hoho.. tak sangka plak yg kak velove dan raffi ahmad neE couple.. best nyer!!! tp sayang seribu sayang, mereka dah break up.. kak velove plak nak sambung blaj0 kat luar negara,huhu.. haaa, yg paling yean suke neE, birthday kak velove 13 march and yean plak 12 march,hehe.. aik,dah t'keluar daripada topik larh plak... I'm sorry,ekeke..!!! erm,bagi sesapa yg belum lagi melihat filem neE, teng0k larh sebelum t'lambat,chewah!!! best giler...!!!






hehe, skang yean nak bagi tag pada kengkawan yg lain plak.. dan calon-calon nyer ialah....
JENG,JENG,JENG....!!!

1. Kak Qyn
2. Farzana
3. Sakuracute
4. Kak Lala Zehan
5. Hidayah Hamdi


ekeke.. yean tak taw sebenarnya nak bagi saper tp setakat neE yean dah dapat 5 mangsa yg TERistimewa,chewah..!! pape p0n, kepada calon-calon yg telah tersenarai, silalah jawab,k??? gud luck...!!!

4 ulasan:

Wan_hazel berkata...

Salam ziarah.lah,kene tags pun suke.hehehe...

Gurlz Yean'D berkata...

mestilah,hoho..!!!

reenkyra berkata...

thanks 4 da comment... =)
do keep in touch..
btw nice blog... =p

reenkyra berkata...

x slh klu nk bkawan...
tp pandai2 la jg batas n adab pergaulan 2...
jgn terlampau sosial...
huhu~ =)

"Sebenarnya, dalam Islam, lelaki dan perempuan tidak dibenarkan bergaul terlalu rapat, sehingga menjadi teman karib dan sebagainya. Lelaki tidak boleh menghampiri perempuan dan perempuan tidak boleh menghampiri lelaki sesuka hati tanpa sebab. Tetapi Islam membenarkan apabila ada keperluan dan tujuan yang benar-benar perlu. Misalnya apabila ditugaskan mengadakan perbincangan dalam kumpulan besar yang melibatkan lelaki dan perempuan atau perlu berbincang mengenai sesuatu yang penting. Untuk berbual-bual kosong atau bergurau senda tanpa tujuan tertentu adalah tidak dibenarkan. Apatah lagi untuk saling meluahkan perasaan dan sebagainya. Cukuplah kaum sejenis sendiri untuk dijadikan teman karib dan tempat berbincang masalah.

Perasaan suka dan cinta adalah dua perkara yang berbeza. Tak salah bagi seseorang lelaki untuk menyukai seseorang perempuan dan seseorang perempuan menyukai seorang lelaki. Tapi, perasaan ini tidak boleh dilayan dan difikir-fikirkan kerana ianya merupakan hasutan syaitan yang membawa kepada zina hati. Sepatutnya apabila kita terfikir mengenai perkara-perkara ini, kita hendaklah menepisnya dan berhenti terus daripada memikirkannya."