My MuSiC


Get a playlist! Standalone player Get Ringtones

keNaLi gUrLz yEan'D...









Go get your own pYzam Page Pets

Page Pets & MySpace Layouts



Hai sumer.. makasih bebanyak coz sudi jenguk2 blog yean neE.. yean harap ada yang sudi menjadi sahabat yean di alam maya ini..! anyway, buat rakan2 sumer, maafkan yean jika yean siarkan citer2 yang x m'yenangkan hati.. and yean harap you aLL enjoy...!!!



Jumaat, 13 Mac 2009

Tag UntuK yeaN LaGi..!!

Huhu, yean kene tag lagi.. Yean dapat tag daripada Sakuracute and mr_kay.. 2 owh.. Anyway, yean akan jawab, dun wury be hepi.. wahaha!!!

Tag pertama dari Sakuracute...
Yean jwab ye,ekeke..!!

1. Nama samaran yean??? erm,rase nyer inilah nama samaran yean.. kalau sakura ty nama betul kan bagus,ekeke!!

2. Hobi yean, chatting kat blog yean sendiri larh,hoho.. x sempat nak impikan hobi lain coz busy sangat dengan latihan and keje umah,huhu..

3. Barang tersayang eh.. erm, first yean syg ngan labtop yean,wahaha.. pastu, handphone, mekap, baju yang yean reka sendiri,hehe and last skali rantai yang diberi oleh arwah bf yean..

4. Perangai yg yean x suka ialah..... jeng,jeng,jeng....! kuat perasan, sombong, x m'hargai orang lain, kedekut, gila duit, gila talak????!! ekeke, dan seangkatan dengan nyer larh..

5. kata2 semangat??? yean x taw larh.. he3

6. Iye.. yean mmg minat sangat b'chat.. Terutama nyer dengan orang yang yean sayang kat blog yean,wahaha..!! dah ada yang perasan tu, neE yang x suka neE.. he3..

7. Besar nanti yean nak jadi lawyer, macam abg GhostMcee.. he3,jgn marah..!!

8. Blog sakuracute mmg cute sangat..! macam tuan dea,ekeke... harap makin banyak n3 baru.. he3..



Itu jer tag daripada sakuracute..
Skang yean nak jawab tag daripada mr_kay plak,he3


1.Who tagged you?
- org yg tag yean tuE, seorang lelaki yang bernama kay bin????! tak tahu,ekeke...

2. Do you like tags?
- suker gak.. c0z dalam banyak2 org tuE, yean jugak yang dipilih,hoho.. bangga nyer rase..

3. If you can have a dream to come true, what would it be?
- nak blajar kat Paris and Korea.. tak p0n, nak jumpa ngan buah hati yean kat Korea, saper lagi kalau bukan Lee Jun Ki..!!!! hoho, jgn jelez arh...

4. What is your current mood?
- x taw plak,ekeke..!!

5. What will you do if your crush says he/she adores you too?
- nak buat ape ek???? herm..........?????

6. Will you fall in love with your bestfriend?
- x akan..! Yean tak nak kenangan lalu berulang kembali... cukuplah yean dah rase pahit manis nyer.. dah serik!!! lepas berpisah, dah segan nak b'kawan balik.. s0, kpd kengkawan yg dah jatuh hati pada kwn sendiri, lebih baik lupakan jer...

7. Which will you prefer, loving someone or being loved by someone?
- being love by someone.. indah lagi dicintai drpd mencintai,right????

8. What is your favourite food?
- mangga...hoho, yean suker sangat ngan makanan yg masam2 neE..! wahaha...

9. If the person you dislike is right in front of you, what will you do?
- yean kasi penamp0.. x p0n yean hadiahkan tendangan maut sampai mampus.. tak perlu lagi nak teng0k muka dea lepas tuE.. wakaka..!!! kiddingz.. yean jauhkan diri kot..

10. What do you pray each day for your loved ones?
- semoga dea x dirampas oleh perempuan gatal..! wakaka...!!! lucu,lucu..

11. What takes you down the fastest?
- bad news

12. How would you see yourself in ten years time?
- yean dah blajar kat korea and dah pandai cakap korea.. he3.. and, yean dah kawen ngan orang korea kot...! he3, prasan..

13. What is the reason that could make you so tensed up?
- Erm?????? apa ek???

14. What kind of person do you think the person who tagged you is?
- yean tak taw larh.. hensem kot??? wahaha...!!! aik??? muka mr_kay dah merah larh.... prasan larh tuE,ekeke... gurau jer, jgn marah ek??!

15. Would you rather be single and rich or married but poor?
- single.. but not rich larh.. just hepi g0 lucky...hoho..

16.Would you sacrifice for your loved ones?
- setia.. tu jer yang yean dapat bagi kat dea..

17. What's the character must have in your partner?
- baik hati... bkn jantung.. bt pe dea baik sangat nak bagi jantung dea,kan??? lebih baik bagi hati dea,hoho..!!!

18. If you fall in love with two people simultaneusly, who would you like to pick?
- dua2 yean x akan pilih.... c0z yean tak nak melukakan hati seseorang, chewah..!!!

19. Would you forgive and forget no matter how horrible a thing that someone has done?
- maafkan jer.. tp sebelum tuE kene kasi penamp0 dulu.. wahaha...!!! kiddingzz..

20.Do you prefer being single or having a relationship?
- nak single jer.. tp kalau dah ada yang berkenan tu, sila larh isi borang kat shoutmix chat yean.. nanti yean temuduga,hoho...


21. what is your most embrassing moment?
- ada orang call my name.. tp bukan yean sebenar nyer yg kene panggil.. yean salah dengar, malu sangat.. koyak muka yean 7 tahun,wakaka...!!!

22. Who are the 5 person that you would like to tag?
- saper ek??? ok, yean pilih.... jeng, jeng, jeng...!!!

1. Sakuracute
2. Abg Kira
3. Kak Hunny
4. Abg Wan_Hazel
5. Kak Yana

Yean harap you aLL m'jawab tag ini...he3.. tu jer, daaaaaa...!!!!

5 ulasan:

mr_kay berkata...

okeyh2..
kay tggu yean jwb tagged 2..
ahahaha...

mr_kay berkata...

bgus2...
dah jawab dah...
nice...

Heart^Bee a.k.a Yana_m berkata...

hahaha..bertuahnya akak dpt tagged nih..huhu....:-(
da hbs jwb..yean pos kat akak cokelat ferrero roche yek sbg habuan...lalala....:)

aku hUnNy (^_~) berkata...

kna tag..adoi..lmh jew..bkl mnyusul k tag dik yean..:)

Wan_hazel berkata...

tags nie na kkene jawab ke..hahaha..tolong tolong,,,wan jawab k..sila semak ..hehehe