My MuSiC


Get a playlist! Standalone player Get Ringtones

keNaLi gUrLz yEan'D...









Go get your own pYzam Page Pets

Page Pets & MySpace Layouts



Hai sumer.. makasih bebanyak coz sudi jenguk2 blog yean neE.. yean harap ada yang sudi menjadi sahabat yean di alam maya ini..! anyway, buat rakan2 sumer, maafkan yean jika yean siarkan citer2 yang x m'yenangkan hati.. and yean harap you aLL enjoy...!!!



Ahad, 31 Mei 2009

aWarD..!!!! uTk suMer....

award from MIERA

NYATAKAN 5 FAKTA MENARIK TENTANG SI PEMBERI AWARD INI
  1. caNtiK,,mAniS,,N baiK haTi...
  2. daH LaMa yeaN naK beRbuaL nGan diE,,taPi tiAp kaLi yeaN nAk tinGgaLkaN koMen aPa2,,mEsTi X leH..nApA eK????hUhU
  3. bloG aWk caNteK LarH mIeRa,,waRna waRni pLak tuE,,ha3..
  4. teRinGiN naK keNaL aWk LeBih DeKat,,JaDi aKak yeaN bLh,,hAhA..
  5. X tAw nK cIteR aPa paSaL aWk c0z X kNaL saNgaT..aPa2 pOwN,,LepaS aWk baCa kaTa2 yeaN yG meNgaRuT neE,,eKeKe,, sLaLu Larh jeNgGuk bLog yeaN,,k??? wE wiLL bE a g0oD fRenZ..(sowie,,ayat bi yg simple neE mcm tunggang langgang plak,,ekeke>>>)


SETIAP BLOGGER MESTILAH MENYATAKAN 10 FAKTA ATAU HOBI DIRI SENDIRI
  1. naMa gUa Gurlz Yean'D...buKaN Gua Niah,,k...ha3
  2. UmUr 16 tAhuN..baRu foRm 4,,muDa laGi..
  3. suKa saNgaT nGaN benDa2 YanG maSaM2 liKe maNgO,,beLimbinG...aiYo,,meLeleH aiR liUr,,hoho..
  4. sTuDy kaT sMk KeninGau..kLaz toP 3...kiRa ok laRh tuE..
  5. yeaN teRsanGat nakaL,,neE abG sukRi yG caKaP..
  6. AhLi peNgaKaP,,anD ahLi siLaT Gak..ha3
  7. aDa oraNg meNaruH haTi kaT yeaN,,byK gaK,,kiRa laWa larH neE...he3
  8. suKa buaT maSaLah hinGga m'buaTkaN orG laiN riSau s'sGt..
  9. bUdaK menTah laGi,,coz bLum perNah di maSak,,yeLah.. maNa aDa oRanG keNe maSak kaN,,waHaHa..!!
  10. raJin s'sGt,,biLa aDa uPah jeR...ekEkE..
[MEREKA HEBAT!]

ANDA PERLU MEMILIH 10 PENERIMA AWARD DAN DESCRIBE TENTANG MEREKA.
UNTUK SEMUA FOLLOWER YEAN!! PLEAZ TAKE IT!

2nd AWARD pLak!!

RULES:

1. put this badge on your awesome blog.

2. award this badge to 10 bloggers whom you think are inspirational and friendly.



NIE SUMER UNTUK ALL FOLLOWER YEAN...!! AMBIK ,K??? AWARD INI MESTI MEMPUNYAI WARIS,,,HAHAHA...!!! DEMI UNTUK KEMAJUAN AHLI2 BLOGGER!! CHAIYOK!!


P/S: Sowie,,perangai gile2 yean dah datang,,mula larh tue nak merepek,,ekeke...lebih baik yean stop menulis skang,,nanti makin menjadi-jadi plak,,ekeke...k,smek0m...!!! haha

1 ulasan:

Mohd Nasri Md. Nasir berkata...

link yg miera tu pegi ke blog sy la..hehe