My MuSiC


Get a playlist! Standalone player Get Ringtones

keNaLi gUrLz yEan'D...









Go get your own pYzam Page Pets

Page Pets & MySpace Layouts



Hai sumer.. makasih bebanyak coz sudi jenguk2 blog yean neE.. yean harap ada yang sudi menjadi sahabat yean di alam maya ini..! anyway, buat rakan2 sumer, maafkan yean jika yean siarkan citer2 yang x m'yenangkan hati.. and yean harap you aLL enjoy...!!!



Isnin, 22 Jun 2009

NO.2????

Hahaha,,yean happy sesangat taw.... keputusan exam semester 1 dah diumumkan.. and secara langsung nyer,,,ekeke...yean dapat no 2,,hahaha... tapi yean x happy sangat ngan keputusan tuE,, coz slame neE yean berusaha bersungguh-sungguh untuk dapat tempat pertama,,huhuhu...sedey nyer,,yean kalah ngan ketua klaz yean,,,syakina... dea yang dapat tempat pertama,,huhuhu...tapi takpe,, yean akan berusaha lagi,, demi untuk menjadi seorang pelajar yang cemerlang,,chaiyok!! hahaha... BE THE BEST,,BEAT THE REST!!!! hehehe

Mata pelajaran yang yean ambil ialah,,,
1.B.Malaysia-A2
2.B.Inggeris
-B3
3.Science
-B3
4.Math
ematics Modern-B3
5.Science Sport-B3
6.Biology-????hahaha,,60 kebawah jer...
7.Additional Mathematics-tak tau lagi....hehehe
8.Pendidikan Agama Islam-A1
9.Tasawwur
-A1
10.Sejarah-A1
11.Pendidikan sivik-62%
12.Pendidikan Jasmani Dan Kesihatan-A1

Hahaha,,keputusan x begitu memuaskan larh,,ekeke...x per
,,yean akan cuba perbaiki lagi...huhuhu..


daddy yang menyambut kelahiranku,,
daddy yang mendidikku hingga dewasa,,
daddy larh segala-galanya buatku....



Anyway,,sebelom yean terlupa,, HAPPY FATHER'S DAY.. buat daddy tersayang,, yean minta maaf coz keputusan yean neE belom cukup buat daddy bangga.. tapi yean janji,,yean akan cuba sehabis baik pada masa akan datang....hehehe,,LOVE U DADDY!!!! this is for my daddy!!!!ekeke




p/s: nak nanges,,huhuhuhu!!!!

4 ulasan:

Orang Senyap berkata...

number 2 pun okey what yean?

mr_kay berkata...

u can try lg pas ni...
keep moving...
chaiyokkk...

shazika berkata...

hip hip hoooraayyyy..all da best

Gurlz Yean'D berkata...

thanks.................