My MuSiC


Get a playlist! Standalone player Get Ringtones

keNaLi gUrLz yEan'D...









Go get your own pYzam Page Pets

Page Pets & MySpace Layouts



Hai sumer.. makasih bebanyak coz sudi jenguk2 blog yean neE.. yean harap ada yang sudi menjadi sahabat yean di alam maya ini..! anyway, buat rakan2 sumer, maafkan yean jika yean siarkan citer2 yang x m'yenangkan hati.. and yean harap you aLL enjoy...!!!



Rabu, 8 April 2009

Kesibukan Memanjang..!!!

hai, kengkawan sumer....!!! dah lama rasa nyer yean tak update n3 baru, right???? he3, besa larh... yean skang neE busy sangat ngan aktiviti kat sekolah,huhu... silat ada sebulan lagi nak training sebelum pertandingan...! minggu neE plak yean sibuk ngan bola tampar.. lawan sekolah-sekolah lain... sekolah yean jadi tuan rumah, ekeke...! pelajaran yean plak terabai.. neE yang tak suker neE... dah larh yean ambik subjek tambahan iaitu additional mathematics, prinsip perakaunan ngan tasawur islam, iskh3..!!
yean ambik subjek2 tu time guru kat kelas yean tak der so, yean pegi blajar kat kelas orang lain,he3... yean diberi peluang untuk ambik subjek2 tersebut, so kalau yean lulus dengan cemerlang dalam exam penggal 1 nanti, yean akan teruskan niat yean blajar subjek2 tersebut.. and now yean ada 5 subjek elektif skang neE iaitu....
biology, sains suka
n, additional mathematics, prinsip perakaunan, dan tasawur islam..
huh, fenin otak yean,ekeke...!!!
yang membuatkan yean stress skang neE ialah time pertandingan untuk silat nanti iaitu pada tarikh 4,5,6 haribulan 5.. seminggu sebelum exam..!!! argh..!! x sempat nak study,huhu...
dah larh skang neE berlambak kerja rumah, ULBS, dan sebagainya, skang neE langsung x jengguk buku lagi dah akibat kesibukan yang memanjang... lepas balik dari skull jer trus pegi mandi and bersiap-siap untuk ke sekolah balik, and then pulang jam 7 pastu cuci pinggan kat rumah, kemas rumah dan sebagainya, then jam 10 baru berpeluang nak rehat.... tidur trus!!! jam 5 plak kena bangun pagi plak.. dan begituah seterusnya...huhu.. you aLL x kecian ker ngan yean...wawawa!! nak nanges...!! wakakak..!! aik, ketawa plak,hoho...
Anyway, doakan yean berjaya dalam pelajaran dan menang dalam pertandingan silat nanti,k...?!
hehehehe....





p/s: fenin, fenin...!!!

7 ulasan:

boy_bersahaje berkata...

Bagus Yean. Teruskan dengan aktiviti yang berfaedah. Tapi yang penting pelajaran jangan abaikan. Aktiviti2 yean sume tu bagus untuk yean jadi lebih tabah dan minda yang sentiasa bersedia dengan cabaran yang lebih hebat dekat dunia luar nanti. Keep it on k Yean!

naz berkata...

pergh ada silat :)
biasa nya perempuan melayu anggap silat ni kuno :)n u tidak :)

philoColy berkata...

waa..
gudluck in silat competition..
do ur best dear..
;)

Pu3 berkata...

Go Yean!
U can do it!
Kata perangsang buat kamu dari seorang akak. All the best for the game n ur study.


Silat?
hebat! =D


.::Kenangan Terindah::.

m[i]era berkata...

chaiYok!!
berusaha lorh walaupown bz..

Gurlz Yean'D berkata...

buat sumer,
tq to you aLL.. yean akan berusaha untuk seimbangkan masa yean dari segi study and aktiviti2 luar yean...!! ekekeke...!! tq sumer!! love you aLL!! he3

buat naz,
silat best sngt.. klu ada pompuan yg anggap benda tuE kuno, b'makna mereka sbnrnya yg kuno...wahaha...!!!

Tanpa Nama berkata...

gud luck ~ turquoise