My MuSiC


Get a playlist! Standalone player Get Ringtones

keNaLi gUrLz yEan'D...









Go get your own pYzam Page Pets

Page Pets & MySpace Layouts



Hai sumer.. makasih bebanyak coz sudi jenguk2 blog yean neE.. yean harap ada yang sudi menjadi sahabat yean di alam maya ini..! anyway, buat rakan2 sumer, maafkan yean jika yean siarkan citer2 yang x m'yenangkan hati.. and yean harap you aLL enjoy...!!!



Sabtu, 22 Ogos 2009

YeaN beRceriTa...!!!

hai,,guys.... so sowie,, dah lamer x update blog nie... busy sangat ngan study coz dah nk sem 2 kan...
ok,,tutup cerita tuE... yean prnh citer ngan korang kan tentang kawan yean yang boyfriend dea (Aiman,,bkn nama sbnr) curang??? haaa... neE nk citer balik lar neE... sambungan dea.... hehehe.... dah lama dapat laporan mengenai hubungan mereka skrg tp baru arini yean update...

ok,,start dari mereka gaduh tuE...
pastu kawan yean,, ALIA(bkn nma sbnr) dapat sms dari pompuan yg masih lagi menjalinkan hubungan ngan bf dea... po
mpuan tuE (Ika,,juger bkn nma sbnr) jugak merupakan kwn Alia.. x rapat sangat tapi boleh larh...

"terima kasih kerana ko ngan lelaki tuE dah permainkan hati dan perasaan saye.. ingatkan ko adalah kawan saye,, tp rupe nyer musuh dalam selimut!!"

setelah mendapat penjelasan dari Ika,, baru larh Alia taw yg Ika dan Aiman tak pernah break up.. so,, kesimpulan dea,, Ika dan Alia dimadukan!! pastu,,Ika break up ngan Aiman dan bagi surat kat Aiman... dan kembalikan hadiah yg pernah Aiman beri dulu... Aiseh!! zaman skrg pown mc tulis surat lagi ker??? ahahaha...


"ko baliklah ngan Alia.. sy tarik diri... and sy pulangkn hadiah toe.. smoga ko bhagia..."

and pesanan terakhir dea pada Alia plak...

"Alia,,klu ko anggap sy neE kwn ko... terima balik c Aiman toe.. ape yg sy lihat,, dea pling sygkn ko,, b'banding dgn sy.."

adeih,,ayat mengancam!! pengorbanan cinta dari seorang teman bagi melihat kebahagian orang lain........huhuhu...
dan lepas semua nyer selesai,, Aiman dan Alia mc lagi m'neruskn hubungan mereka.. tapi syang seribu sayang..........
pada tarikh 08.08.2009,, mereka break up....

Alia kata dea x nk ganggu pelajaran Aiman buat masa neE... taun neE kan Aiman SPM.. dan Alia nk Aiman buat yang terbaik untuk diri dea,, family and tentu nyer utk Alia gak.. so,, biler dah habis nnt,, mereka janji nk balik and teruskn hubungan mereka,,
sekira nyer Alia sanggup menunggu dan x menerima lelaki laen dan,,
sekira nyer Aiman sanggup bersabar dan x mencari pompuan laen..
tapi amacam ngan taun depan lak?? kan giliran Alia SPM... huhhuhu..
ape pown,,

JODOH XKAN KEMANA PUNYER!! ekekeke....

berbalik kpd citer and kisah Ika plak,,dan aper yang yean tahu,,
Ika dah pown dapat pengganti Aiman skrg...
tapi sayang nyer,, cinta mereka terhalang coz abang Ika x suker lelaki tuE hinggakan mereka bergaduh... isk3,, lelaki zaman skrg slalu jer nak bertumbuk lar dan seangkatan dengannya...
dan akhir nyer mereka break up coz perkara neE dah sampai ke pengetahuan ibu bapa Ika... kecian kat Ika kan...huhuhuuhuhu

CINTA MONYET TUL!! hahaha



ok,,sebelum yean chow,,
yean nak minta pendapat korang sumer mengenai gambar kat bawah neE...
ade ker lelaki yg sanggup wat camtu??? demi cinta???
atau masih wujud ker lelaki yang mencintai sorang pompuan dan bukan nyer 2 atau 3 atau pown 4???
ader ker istilah CINTA SEJATI?? dlm idup neE.... zaman skrg...
hurm................................??????????????????????????




7 ulasan:

Kira [ The Vampire ] berkata...

xde kot...

Gurlz Yean'D berkata...

yeker,, x der??? tapi,,
yean ty ader ker lelaki yg setia pada yg satu jer???

bukan nyer yean ty ader ker lelaki yg sanggup belah dada and bagi hati dea mcm kat gambar tuE..hahaha..

alamat nyer,,mampoih lar dea x der hati...hahaha
tu hanya contoh jer lar...

Kira [ The Vampire ] berkata...

rase xde kot...yg ade pun 1 dlm 999999 juta..

Gurlz Yean'D berkata...

kira plak amacm???
x setia ngan buah ati sendiri ker??
owh,,ntah2 ader pasang laen tak,, ekekeke...

Afiq berkata...

Haha.. Kalu wat cam2 nnt mati la die xde hati.. Kalu nk cari yg setia mmg ssah.. Ehem..

Gurlz Yean'D berkata...

ssh ker???
hurmm.....
nape ek???
tp yean ader dgr,,
s'org wanita yg baek ditakdirkan dgn s'org lelaki yg baek juga....
tp mc ader gak kes rumah tangga x bhgia...
hurm..... nonsense kn...

yean mengarut lak,,hahaha

bujang bakal senang berkata...

huhuh.laki yg cmtu mmg b---h.apela..ssh2 wtp.zmn skrg pmpn lagi byk dari laki so..xyh pening2 n wt skit kple.ilek..hahahah.dorg yg dtg sndri.